Cahiersteek Herrijzenis, Ingmar Heytze met portret van J.H. Moesman
Vincent Krans is een kunstenaar die beelden in marmer en brons maakt. Daarnaast maakt Vincent Krans schilderijen, lijsten en grafiek met de hand.
15633
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15633,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Cahiersteek Herrijzenis, Ingmar Heytze met portret van J.H. Moesman

Categorie
grafiek
materiaal

linosnede in 2 kleuren

AFMETINGEN

21.9 x 21 cm

OPLAGE

De oplage bestaat uit 42 exemplaren, die genummerd zijn en gesigneerd door de dichter en de graficus in de zomer van 2018.

Jaar

Narks Pers, 2018

Prijs

€ 32,50

Info

Herrijzenis is geschreven voor de herbegrafenis van de schilder J. H. Moesman en zijn vrouw Elsa van Dijk op begraafplaats Soestbergen te Utrecht en is bij deze gelegenheid voorgedragen door Ingmar Heytze zelf in de lentezon van de prille middag van 11 mei 2017. Het gedicht is digitaal gezet in de Petronius van J.H. Moesman en geprint op handgeschept Propatria Eendracht Maakt Macht (1875-1880) uit de nalatenschap van de schilder en voorzien van twee meerkleurenlino’s.

Bekroond werk door Stichting Laurens Janszoon Coster. Een van de 50 gekozen mooiste werken, eens per twee jaar van bijzondere uitgaven voor Nederland en Vlaanderen.

 

Bij belangstelling graag
contact opnemen.